Quantcast
Channel: کانون هواداران بهاره افشاری
Viewing all articles
Browse latest Browse all 111

...ژان‌والژان «مرد نقره‌ای»: این سریال پایان عجیبی دارد...

$
0
0

ژان والژان <<مرد نقره ای>>:این سریال پایان عجیبی دارد.


سعید نیک‌پور ـ ژان‌والژان «مرد نقره‌ای»: این سریال پایان عجیبی دارد

بازیگر نقش «هادی رادمنش» درسریال «مرد نقره‌ای» درباره‌ی شخصیت خود دراین سریال اظهار کرد: این شخصیت شباهت‌هایی با شخصیت ژان والژن در کتاب «بینوایان» دارد و برداشتی از آن شخصیت اصلی است. منتهی بدون خصوصیت اقلیمی آن شخصیت، یک شخصیت کاملا ایرانی است.

 

 

**** در ایران رسم است آدم‌های بد را با ظاهری بد ببینیم

 

سعید نیک‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعتقاد بر اینکه شخصیت «هادی رادمنش» همان دوره‌ای را در زندگی‌اش طی کرده که ژان والژان طی کرده بود، گفت: این شخصیت مدتی محبوب بوده، بعد خلافکار شده است، سپس خودش را پاک کرده و اکنون مورد توجه یک جامعه است.

 

وی ادامه داد: زمانی که فیلمنامه را خواندم، دیدم که با همین شباهت با ژان والژان در این سریال ایفای نقش خواهم کرد. درنتیجه آن را پذیرفتم و سعی کردم نه مثل آن چیزی که داستان‌نویس بزرگ فرانسوی نوشته، اما این شخصیت را در جامعه‌ی خودمان با خصوصیات اخلاقی و امکانات روحی ـ روانی و خصلت‌های خودمان بازی کنم.

 

نیک‌پوربا اعتقاد بر اینکه معمولا در یک داستان یا فیلمنامه ابعاد وسیع و شخصیت‌های پراکنده‌ای دیده می‌شود که از نظر پرداخت دارای ضعف هستند، افزود: البته این ضعف طبیعی است؛ شما نمی‌توانید زمانی که ۶۰ شخصیت در یک سناریو وجود دارد همه را در یک سطح نگاه کنی؛ البته اگر این کار انجام شود خیلی خوب است. به گونه‌ای که نویسنده امکان نوشتن خوب و فرصت لازم را دارد که به شخصیت‌ها دقیق بپردازد تا این شخصیت‌ها یک بعدی و تک بعدی جلوه نکنند.

 

وی ادامه داد: این خیلی بعید است اما علت تخت بودن برخی شخصیت‌ها در سریال به عنوان مثال شخصیت جمشید در سریال مرد نقره‌ای که شخصیت منفی داستان است، شاید به این دلیل باشد که واضح و آشکار خودش را بد نشان می‌دهد. در واقع این رسمی در کارهای ما ایرانی‌ها شده است که آدمی که نقش منفی دارد اولا باید بدچهره باشد، صدایش بد باشد،‌ لکنت زبان داشته باشد، معتاد و بدلباس باشد، در حالی که بازیگر این نقش مرد بسیار تمیزی است و از او خواسته شده فقط این گونه بازی کند.

 

نیک‌پور سپس گفت: البته یک مقداری هم این گونه بودن شخصیت‌ها به عادت بد تماشاگران برمی‌گردد. به گونه‌ای که همیشه عادت کرده‌ایم آدم‌های بد را با چهره ظاهری بد ببینیم در نتیجه طبق این عادت بد کسانی که این سریال‌ها را می‌سازند تلاش می‌کنند شخصیت‌های منفی را اینگونه جلوه دهند.

 

    

**** پایان «مردنقره ای»عجیب است

 

 

نیک‌پور درباره نقش خود ـ «هادی رادمنش» در «مرد نقره‌ای» ـ اظهار کرد: داستان را لو نمی‌دهم، اما هادی رادمنش شخصیتی است که خیلی در جامعه موجه است و خیال دارد نماینده‌ی اصناف شهر شود که کاندیدای اول است و همه طرفدار او هستند؛ اما بدون تردید عدم صلاحیتش اعلام می‌شود و این زندگی‌اش را برهم می‌ریزد؛ چرا که بخشی از زندگی‌اش ناپیداست. در واقع از سال ۶۹ به بعد معلوم نیست کجا بوده و اسمش حتی چه بوده است.

 

وی با بیان اینکه این سریال پایان عجیبی دارد، خاطرنشان کرد: به این سادگی‌ کسی امکان حدس زدن آن را ندارد.

 

 

**** مدیران تلویزیون گه‌گاهی هم اشتباه می‌کنند

 

بازیگر مرد نقره‌ای در پاسخ به پرسشی درباره‌ی پخش این سریال از شبکه شما در شرایطی که همچنان امکان دسترسی همگان به این شبکه‌ی دیجیتال وجود ندارد، اظهار کرد: به هر حال این انتخاب از سوی تلویزیون انجام شد. مدیران تلویزیون گه‌گاهی هم اشتباه می‌کنند و زمانی که این سریال شروع شد به اشتباه خودشان پی بردند. این سریال در شهرستان تهیه شده است، هر چند بیشتر عوامل آن از تهران بوده‌اند؛ دلیل نمی‌شود کاری که در اصفهان تهیه شده، از کاری که در تهران با امکان مالی بیشترو بهتر تهیه می‌شود، بدتراز آب درآید. در حالی که باید سریال «مرد نقره‌ای» را نگاه می‌کردند و دستور پخش آن را از شبکه‌های سراسری می‌دادند. «شما» شبکه‌ای است که از طریق دستگاه دیجیتال دریافت می‌شود و تعداد آن‌هایی که این سیستم را ندارند خیلی بیشتر از آن‌هایی است که دارند.



منبع:  www.baharehafshary.blogfa.com 

Viewing all articles
Browse latest Browse all 111

Trending Articles